Over Pavlov

Pavlov bestaat uit een team met jarenlange ervaring in reclame maken en uitgeven. Wij denken mee als het gaat om inzet, distributie, content marketing, branding, heritage, reputatie en positionering. Dat doen we met veel liefde voor kunst, cultuur & design, waarbij we doorgaan onder het motto ‘het kan áltijd mooier’. Met een groot netwerk aan creatieven en superspecialisten realiseren we zeggingskracht en ‘power content’ voor bedrijven, organisaties en A-merken.

Ellen de Man Lapidoth

partner / art director

Studeerde Theaterwetenschappen en volgde de opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte als regisseur en actrice in uiteenlopende projecten, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Ellen speelde o.a. bij Theatergroep de Appel, was te zien in TV-series, commercials en in films van o.a. Willem van de Sande Bakhuyzen.

ellen@pavlovpubliceert.nl

Michiel Haans

partner / managing editor

Studeerde Historische Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Werkte na zijn studie als copywriter/eindredacteur voor verschillende bureaus en verzorgde concepten, campagnes en copy voor o.a. Mazda Nederland, Unicef, Bacardi Nederland, Center Parcs, Van der Valk en Max Havelaar. Is tevens partner bij Krikke Special Books.

michiel@pavlovpubliceert.nl

Jelle F. Post

ontwerper

Volgde de opleiding grafische vormgeving en communicatie aan Academie Minerva in Groningen. Ontving de Academie Minerva Prijs voor grafische vormgeving en communicatie. Zijn festival affiches werden genomineerd voor de nationale Theater Affiche Prijs van het Theater Instituut Nederland.

jelle@pavlovpubliceert.nl

Floor Godefroy

fotografe

Volgde de opleiding Fotografische Vormgeving aan The Fotofactory in Amsterdam en is sinds 2007 freelance fotograaf. Floor excelleert in creatieve sfeer- en productfotografie. In 2012 en 2013 werd zij genomineerd voor een Bruidsfoto Award. Tevens zangeres van de Rotterdamse coverband Nice Noise.

floor@pavlovpubliceert.nl

Ru de Groen

tekstschrijver / storyteller

Studeerde bedrijfskunde en werkte voor de KRO en Rails Magazine. Had met Kids at Work een bureau voor kindermerchandising van kinderboekenhelden (o.a. Nijntje, Dikkie Dik, Barbapapa, Maisy Muis en Kikker) en was jarenlang de agent van Max Velthuijs. Is tevens partner bij Krikke Special Books.

ru@pavlovpubliceert.nl

Lisette Hesselink

beeldbewerker

Studeerde fotografie aan de Kunstacademie in Enschede. Specialiseerde zich al snel in het retoucheren en manipuleren van beeld en sinds 1999 is ze werkzaam als beeldbewerker. Werkt o.a. voor A-merken als Albert Hein, Pickwick, MacDonalds, Delicious, Happinez, Flexa, De Nederlandse Bank en Verkade.

lisette@pavlovpubliceert.nl

Ignace Karthaus

communicatiestrateeg

Master in strategic management. Was marketeer en campagnemaker bij Quote en Novib, interim hoofd communicatie bij Syntens en hoofdredacteur bij NRPO/SIA. Realiseerde campagnestrategieën en ontwikkelde innovatieprogramma’s voor ondernemers en praktijkgerichte onderzoeksprogramma’s. Tevens partner bij Buro I.K en Karthaus & De Groen.